Kategoriler

8 Nisan 2016 Cuma

FATED TO LOVE YOU - Aşkına Mahkum


 Fated To Love You



Adı: Fated To Love You
Yönetmeni: Lee Dong-Yoon
Senaristi: Joo Chan-Ok
Yayın Kanalı: MBC
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Tarihi: 2 Temmuz 2014 -- 4 Eylül 2014
Yayın Günü-Saati: Çarşamba & Perşembe, 21:55
Dili: Korece



Sıradan bir kadın büyük bir şirketin varisi ile bir gece geçirir ve ardından hamile olduğunu öğrenir...




Lee Gun hem parası hem de birinci sınıf bir kız arkadaşı vardır. Jeon Ju'nun Lee ailesinin 9. nesilden gelen tek varisidir ki bu aile tüm erkek varislerin 30 yaşına gelmeden öldükleri bir geçmişe sahiptir. Varisin yeri için akrabaları tarafından sürekli yapılan tehditler, Lee Geon'un büyük annesi, başkan Wang, LG'ye acilen evlenmesi için baskı yapmaktadır.
LG büyük annesinin niyetini anlamaktadır ancak LG'nin balerin kız arkadaşı uluslararası bir sahnede yer almadıkça evlenip çocuk yapmaya yanaşmamaktadır. LG çaresizce kız arkadaşı ve büyük annesi arasında kalmıştır. Bir gün Se Ra sabırsızca beklediği seçmeleri geçemeyince kendine olan güveni sarsılır. LG bu durumu kendi avantajına kullanmaya karar verip büyük bir evlilik teklifi hazırlamaya başlar.

Gel gör ki kaderin başka planları vardır. Se Ra tam uçağa binecekken seçmeyi geçtiğine dair bir telefon alır. Bir kere daha evliliği erteler ve New York'a gider. Bu gelişmelerden haberi olmayan LG yapacağı teklif için hazırlanmaktadır ama başkan Park ve Choi bu skandalı çok geçmeden ona yetiştireceklerdir.

Sevdikleri için sınır tanımayan bir tatlılık gösterse de başkaları yanında rahatsız olup hemen kaba davranmaya başlayan biridir. Kendisini aniden bir skandalın içinde bulur ve defalarca tecrübesiz, "henüz" iyi kalpli bir kız olan Mi Young'u incitir. Öyle değilmiş gibi görünse de o aptal kadın için endişelenmeden duramaz.




Kore Cumhuriyeti size olabilecek en sıradan kadını takdim eder: Kim Mi Young

Hiçbir akademik geçmişi olmayan, hiçbir bağlantısı olmadığı gibi zerre kadar kendine güveni de olmayan firmada sözleşmeli olarak çalışan kimsenin ruhunun duymadığı sıradan bir çalışan kendisi. Başka insanların utanacağından endişe ettiğinden insanlara hayır demekte oldukça zorlanıyor. Bu yüzden ömrünü başkalarının ayak işlerini yapmakla geçiyor. Ayak işleri ve rica listesi ile dolu ilan panosu gibi. Herkesin ona ihtiyacı var ama o kız kurusunun teki sadece.

FARMASİ DANIŞMANINIZ
YASEMİN KAMBUR YAMAN
0539 705 16 24 


Sıradan bir günde lotodan lüks tatil yeri için bilet kazanır. Daha sonra meslektaşı Avukat Min, ki hoşlandığı adam olur kendisi, beklenmedik bir şekilde onu tebrik eder ve Kim Mi Young kendini bir rüyada gibi hissetmeye başlar. Beraber gidebileceği kimsesi olmadığı için neredeyse tatil yerine gitmekten vazgeçecektir ama avukat Min ona eşlik etmeye karar verir ve Kim Mi Young da büyük bir heyecanla tatil hazırlığına başlar.
Gel gör ki kendini saçma bir işin içinde bulur ve hayatında ilk kez ömrü hayatında görmediği bir adamla tutkulu bir gece geçirir.

Diğerlerine karşı daima derin bir anlayış göstermesi onun mülayim biri gibi görünmesine sebep olan bir özelliği hâline gelmiştir. Daha sonraysa tıpkı kader gibi karşısına Kim Mi Young çıkar. Bu kader mutlu sona erişecek midir?






Uzun bacaklı ajussi, muhteşem tasarımcı "Daniel". Özgür bir ruha sahip olduğunu düşündüğünden kadınları ne kendinden uzak tutuyor ne de Tanrı'dan uzaklaşıyor. Hayattaki amacı uzun süredir kayıp olan kız kardeşini bulmak. Mutsuz bir çocukluk geçirmiş ama seçici bir göz ve eşsiz bir mizaçla dünyaya gelmiş, genç yaşta tek başına uluslararası bir tasarımcı olarak nam salmış. Sanatsal bir gözle mükemmel görülen ender erkeklerden biri! Kimsenin farkında olmadığı Mi Young'daki cevheri görüp onu kanatları altına almış. Ona nasıl giyinmesi, "hayır" demesi gerektiğini, milletin peşinden gitmeyip yahut onların duygularına göre hareket etmeyip kendini ve duygularını önemsemesi gerektiğini öğretiyor. Nasıl hissedip kendini nasıl ifade edeceğini göstererek kendine olan güvenini artırmaya çalışıyor. Daniel ona yardım ettiği bu süre zarfında yavaş yavaş onun bozulmamış güzelliği ve iyiliğinin tesiri altında kalacak.




Baleye evlikten daha çok değer veriyor. Çekici bir balerin. LG'ye göre o "bir tanecik Jang Se Ra". LG'nin kız arkadaşı ve çekici bir balerin. LG'yi seviyor ama başarılı olma arzusu evlilik ve çocuk fikrinden daha ağır basıyor. Seçmeleri geçememesinin ardından büyük bir hayal kırıklığına uğrar ve bir balerin olma hayalinden vazgeçer. Sevdiği adam olan LG ile evlenmeye karar verir ve LG ile tatile çıkma planları yapar. Tam uçağa binecekken New York'tan telefon alır ve New York'a gitmek için LG'yi arkasında bırakır.




Park Won-Suk - Şirket Başkanı Wang (Lee Gun'un büyükannesi)
Na Young-Hee - Lee Gun'un üvey annesi
Choi Woo-Sik - Lee Yong (Lee Gun'un üvey kardeşi)
Park Hee-Von - Jeon Ji-Yeon (Mi-Young'un arkadaş




YORUM:

Genel olarak dizi her bölümünde sizi kahkahalara boğuyor... Hatta evde Lee Gun kahkalarını taklit edebilirsiniz. Kore dramalarında ilk defa karşılaştığımız konuya sahip bana ilginç geldi. İzlemeye değer.

 FATED TO LOVE YOU FOTOĞRAFLAR


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder